Field Service Engineer.

ZEISS is een toonaangevende speler in de optische en opto elektronische industrie. Wist jij dat er tot 200 punten per seconde gescand kunnen worden met de ZEISS high-speed meetmachine? 
De ZEISS Benelux-organisatie telt 175 kundige collega’s over Nederland en België. Om precies te zijn, bedienen ze hun klanten vanuit Breda, Zaventem en Leuven. Hun werkomgeving is high-tech en hun bedrijfscultuur warm. Met hun uiteenlopende productportfolio zijn ze vertegenwoordigd in uiteenlopende branches en weet men hun als kennispartner en totaalleverancier te vinden.
 

Location
home office
Company
ZEISS 
Maurice van den Brule
vandenbrule@themagroup.eu
Publication date
2024-04-08

Job description.

Wil jij ook bijdragen aan een perfecte installatie van deze machines? 
Als Field Service Engineer binnen Industrial Quality Solutions ben jij het gezicht van ZEISS bij de klant op locatie. Je woont bij voorkeur in de regio: Arnhem-Apeldoorn-Almelo-Enschede. Je bent nooit op dezelfde plek en iedere dag ziet er anders uit en is een nieuwe uitdaging. Je onderhoudt en repareert, ziet kansen en geeft optimale service aan de klant. Jij bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen Nederland en af en toe reis je ook naar klanten in België of Luxemburg. Jouw team in de Benelux bestaat uit 10 technische collega's.

 • Je staat in voor de dagelijkse installatie, onderhoud en de reparatie van de high-tech  meetmachines van ZEISS.
 • Daarnaast bied je first line support aan de klanten.
 • Je hebt oog voor nieuwe behoeften bij bestaande klanten voor een maximale klanttevredenheid.
 • Je beheert je administratie, meettools, testapparatuur en technische documentatie en bent betrokken bij de opbouw van eventuele handelsbeurzen.
   

Candidate profile.

 • Je hebt een hoger technische diploma, aangevuld met kennis van industriële meetsystemen of gelijkwaardig niveau door ervaring verkregen.
 • Je hebt ervaring met klantenservice in de field.
 • Je bent geduldig, creatief en denkt in totaaloplossingen voor hun klanten.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je spreekt Nederlands en Engels, eventuele kennis van Frans en Duits is een pluspunt.
 • Je hebt een rijbewijs B.

Working conditions.

Binnen ZEISS stimuleren ze creatief denken en innovatie. Ze werken in dynamische en interdisciplinaire teams en bieden jou ontwikkelperspectieven en flexibiliteit in de organisatie. Ze geven om hun medewerkers en nemen hun verantwoordelijkheid voor de verbetering van de maatschappij en het behoud van ons milieu. Deze kernwaarden bepalen al meer dan 175 jaar de bedrijfscultuur bij ZEISS.
Zij werken in de Benelux vanuit Breda. In totaal werken er zo'n 175 medewerkers in de Benelux. Ze hebben er een eigen service excellence center, waar ze hun klanten training en advies geven, het ZEISS gevoel laten ervaren en bijstaan met contract meetservices.
Er is een uitgebreid opleidingspakket voorzien in de hoofdzetel in Oberkochen.

Contact.

Heb je interesse in deze vacature en wil je er graag meer over weten, contacteer dan:

 

Maurice van den Brule, Recruitment Consultant
T: +31 6 20 13 01 79 
E: vandenbrule@themagroup.eu

 

Apply for
this job.

Apply

Receive similar
jobs by email.

Job Alert

Job Alert

×

Job email

×