Sales Engineer.

Metrohm is 's werelds meest vertrouwde fabrikant van precisie-instrumenten voor chemische analyse, en werd 80 jaar geleden opgericht in Zwitserland. Metrohm Nederland (gevestigd in Barendrecht) is leverancier en servicebedrijf voor deze instrumenten en is ISO 9001 gecertificeerd.


Waarom werken bij Metrohm?
Bij Metrohm Nederland wordt veel aandacht besteed aan de mens achter de collega door coaching, ontwikkeling en ondersteuning in persoonlijke groei. Zij zijn binnen hun branche een heel aantrekkelijke werkgever. Respect voor elkaar staat hoog in het vaandel. In de Nederlandse vestiging zijn momenteel 35 collega’s werkzaam..
Als marktleider werken ze vanuit hun kernwaarden, waaronder: passie, nieuwschierigheid en integriteit.

Location
Noord-West Nederland
Company
Metrohm
Publication date
2024-04-19

Job description.

In de functie van Sales engineer ben je verantwoordelijk voor het gehele Sales traject, van offerte tot de installatie en de nazorg. Je draagt zorg voor een effectieve marktbewerking en het behalen van de gebudgetteerde omzet binne neen brede klantenkring. Je adviseert scholen, laboratoria actief in voedingsmiddelenindustrie, water- en milieubedrijven, de (petro)chemie, energievoorziening, farmacie, …


Wat draag je bij?

  • Je maakt onderdeel uit van Team Titratie; een team in ontwikkeling dat zich richt op groei en een positieve dynamiek.
  • Tijdens het klantbezoek adviseer je de beste oplossing, je denkt mee, je verzorgt productdemonstraties. Daarnaast kun je bijdragen leveren in projectteams en spar je met salescollega’s en Productmanagers.
  • De impact die je hebt: jouw mening en visie doen er daadwerkelijk toe. Je input wordt niet alleen gewaardeerd, maar door de korte lijntjes met de Sales-, Marketing- en Productmanager is je invloed ook snel zichtbaar.

Candidate profile.

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de Chemie.
  • Enkele jaren relevante werkervaring in een laboratoriumomgeving of in een commerciële positie.
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede kennis van de Engelse taal.
  • In bezit van rijbewijs B.

Working conditions.

  • Een zeer veelzijdige functie, waarbij je veel vrijheid hebt.
  • Ruimte voor persoonlijke groei & professionele ontwikkeling (trainingen, mentoring en persoonlijke coaching) in een organisatie waar je ook echt jezelf kunt zijn.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bonusregeling, auto, tablet, telefoon, premievrij pensioen, 25 vakantiedagen én 3 bonus vrije dagen per jaar)

Contact.

Heb je interesse in deze vacature en wil je er graag meer over weten, contacteer dan:


Bianca Stals, Recruitment Specialist
T: +32 (0) 468 25 00 58
E: stals@themagroup.eu

 

Apply for
this job.

Apply

Receive similar
jobs by email.

Job Alert

Job Alert

×

Job email

×